Partners

Mediawijzer

Media spelen een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Media zijn overal en hun maatschappelijke impact is groot. Het gaat er om dat we in staat zijn om oude (televisie, radio, pers) en nieuwe media (internettoepassingen, sms) te gebruiken en dat we een gezonde mentaliteit ten opzichte van deze media hebben.
Daarbij moeten we ons bewust zijn van de mogelijkheden (maar ook gevaren) en van de context van informatie.

Meer info op www.mediawijzer.netPebbleTV

Pebble TV is een Nederlandstalige digitale kindertelevisiezender die 24 uur per dag kinderprogramma's van vroeger vertoont. De zender begon met proefuitzendingen op 29 oktober 2009. De officiƫle eerste uitzending was 12 november 2009. Oprichter is oud-Kindernet-directeur Henk Krop. Mede-initiatiefnemer is Bas van Toor, beter bekend als de clown Bassie.

Meer info op www.pebbletv.nlBiofruit

Biofruit is een samenwerkingsverband van zes biologische fruittelers uit de regio Gelderland/Brabant/Utrecht/Limburg. Biofruit heeft zich tot de voornaamste leverancier van de Nederlandse supermarkten van Nederlandse EKO-appels ontwikkeld. Via Vogelaar-Krabbendijke levert men volop aan Albert Heijn. De belangrijkste andere binnenlandse supermarkten worden via Naturelle/Greenery beleverd.

Meer info op www.biofruit.nlMyBee

Kinderen willen de wereld verkennen. Ook op internet. MyBee is een programma waarmee ze veilig en zorgeloos kunnen surfen. MyBee zorgt ervoor dat ze niet verdwalen en op verkeerde plekken komen.

Meer info op www.mybee.nl